Wandelingen

Regelmatig wandelen heeft miljoenen mensen al geholpen. Je komt in beweging in de natuur en dit heeft een positief effect op ons.
Maar je hoofd ontspannen is nog moeilijk. Tijdens het wandelen krijg je handvatten om uit je ‘mind’ te komen.

Aanbod Wandelingen

Stilte-wandeling

Stap even uit het geraas van alledag en geniet van de stilte in de natuur.
Het is de bedoeling dat de groep kennis maakt met het ‘geluid van de stilte’. Dat betekent niet alleen genieten van de stilte, maar laat de geluiden van de natuur op je inwerken en kijk wat het met je doet.
Je neemt even de tijd voor jezelf. Je kan ervaren dat wandelen het pad is naar rust in jezelf. Je gaat dus de weer de verbinding aan met jezelf.

Data voor deze wandeling volgen binnenkort!

Bosbaden

Een bosbad is een ervaringswandeling waarbij jouw volledige aanwezigheid in het bos belangrijker is dan het aantal kilometers. We gaan samen in het bos, uit je hoofd en laten het bos binnen in ons. Dompel je eens volledig onder in het groen, met al jouw zintuigen. In bewust-zijn en bewust-voelen. Letterlijk even stilstaan. We gaan vertragen, voelen, horen, zien, mediteren, schrijven en meer…

Data voor deze wandeling volgen binnenkort!

Nachtwandeling

De nacht staat niet alleen voor gevaar maar ook voor verbinding en rust. Dingen die we in deze hectische tijd goed kunnen gebruiken.
Duisternis zorgt voor vertraging, de nacht is een tijd van bezinning, van transformatie. Een duistere nacht geeft ruimte. We kunnen uitademen en afscheid nemen van wat we in het daglicht representeren.

‘Pas als het voldoende donker is kan je de sterren zien’ Ralph Waldo Emerson

Data voor deze wandeling volgen binnenkort!

Maanwandeling

Dit is een groep van 5 wandelingen om gedurende 5 maanden telkens een andere fase van de maan te leren kennen/voelen in functie van persoonlijke groei. Je ontvangt ook telkens een edelsteentje dat bij deze maanfase past:

 1. Nieuwe maan: nieuwe voornemens maken
  (zaadjes zegenen)
 2. Wassende maan: onderzoeken van je plannen en ze naar je toe laten komen en versterken
  (plaats maken om te zaaien)
 3. Volle maan: krachten opdoen om doelen te bereiken
  (zaaien)
 4. Afnemende maan: afsluiten, loslaten
  (oogsten)
 5. Donkere maan: schaduwwerk en transformatie
  (goede en slechte zaden scheiden)

Data voor deze wandeling volgen binnenkort!

Energetische wandeling

Tijdens deze intuïtieve wandelingen ervaar je verbinding met de natuur, met ‘je’ natuur. De wandelingen staan in het teken van de seizoenen. Bij iedere wandeling loop je in een rustig tempo en deels in stilte. Het is een uitnodiging om te verstillen en te genieten, je ontdekt hoe je je zintuigen opent en wat de natuur je te vertellen heeft. Onderweg doen we oefeningen waarmee we contact maken met de natuur – en de natuur met jou.

Data voor deze wandeling volgen binnenkort!

Heksenwandeling

Een magische wandeling waarbij je heksen gebruiken leert kennen.

Data voor deze wandeling volgen binnenkort!

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes? Schrijf je hier in op mijn nieuwsbrief

Copyright © 2022 Sound of Nature    -     Algemene voorwaarden en Privacy     -     Website gemaakt door Victoria Gryson