Klankreis

 

Een klankreis is een apart intensief belevingsconcert terwijl je ligt en luistert naar live muziek waarbij de klanken letterlijk van overal komen. Je wordt ondergedompeld in een bad van ontspannende klanken, waarbij de trilling in je lichaam heel goed voelbaar zijn.
Je ervaart niet alleen de klanken van de vele instrumenten, maar ook de ‘kracht’ van de stilte die regelmatig terugkeert.

Harmonische klanken en trillingen brengen jouw energie in balans. Dat zorgt voor betere concentratie, creativiteit en innerlijke balans.
Een heel bijzondere manier dus van ervaren waarbij de klanken  afgestemd worden op ontspanning.

Praktisch:

  • Breng je eigen ligmatje mee om op te liggen. Een dekentje om je warm toe te dekken (slaapzak is een goed alternatief), alsook een kussentje voor het hoofd is aan te raden. Zo ben je zeker dat je in alle comfort volop kan genieten van de klanken tijdens de klankreis.
  • Het aantal deelnemers houden we beperkt, omwille van kwaliteit en rust. Het is dus raadzaam om je plekje tijdig te reserveren

 

  • Je bent pas ingeschreven als je bijdrage gestort is op rek BE50 9734 4321 0818.

€ 30
Duurtijd: 45 min

Acties!

Vriendenactie: Introduceer een vriend(in) voor een behandeling en je krijgt beide € 5 korting

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes? Schrijf je hier in op mijn nieuwsbrief

Copyright © 2022 Sound of Nature    -     Algemene voorwaarden en Privacy     -     Website gemaakt door Victoria Gryson